Tantra massage i Aalborg

Hos Aalborg Helseklinik er det muligt at få en afslappende tantramassage i Aalborg. Med flere års erfaring, er du/I sikre på at få en god tantramassage i Aalborg. En session som også senere kan være gavnlig i parforholdet.

Denne form for massage er en kærlig, smuk, raffineret, pikant, pirrende og sensuel massage. Du lærer at mestre din vejrtrækning, hvorefter du får en tantra healing Body to Body helkropsmassage, hvor alle blokeringer bliver frigivet. Med blid hånd, bliver du/I guidet igennem tantramassage i 3 timer.

Der er mange fordele ved tantramassage, da det giver dig lige netop dét, du har brug for – uanset om det er at komme af med nogle ting, eller om det er at få energidepoterne fyldt op.

Desuden lærer du meget om dig selv, og det er er viden du kan tage med hjem til din partner. Par undervises i at give hinanden tantra massage, som kan være gavnlig og give inspiration i Jeres parforhold.

Tantra Massage

Tantra Massage kan bruges i forbindelse med behandling af flere forskellige lidelser. Har du lidt, eller lider du af depression, anoreksi eller andre sindslidelser, kan tantramassage bruges til at genopbygge forståelse og enerkendelse af kroppen. Kroppen er en meget kompleks mekanisme, og af og til er det nødvendigt at få hjælp, for at få den i balance. Balance mellem krop og sind giver ro og øget livskvalitet.

Behandlingen varer altid 3 timer, og der gåes aldrig på kompromis med tiden. Varigheden er en vigtig faktor, da det kræver lang tid at få kroppen helt afslappet.

Det er meget individuelt hvad man ønsker, at behandlingen skal afhjælpe, og derfor starter en tantramassage session altid med en samtale. Under samtalen udveksles der relevante oplysninger, så der er enighed om, hvad der ønskes af behandlingen. Søger du tantra massage i Aalborg, er du/I i trygge og erfarne hænder hos Aalborg Helseklinik.

Tantra Massage i rolige omgivelser

Aalborg Helseklinik ligger centralt placeret i Aalborg, og klinikken er indrettet med rolige farver og belysning, så der skabes en afslappende stemning. Til behandlingen bruges der altid neutrale olier. Aalborg Helseklinik er de perfekte rammer for en professionel tantra massage i Aalborg.

Er du i tvivl om, hvordan behandlingen foregår, eller om en behandling kan afhjælpe nogle af dine udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte klinikken. Det kan gøres via telefon eller via kontaktformularen. Alle henvendelser modtages med fuld diskretion.

Læs mere om de andre populære behandlinger her: Zoneterapi & Kranio Sakral Terapi