Slip af med din sukkerafhængighed – din krop vil takke dig

Behandling af sukkerafhængighed i Aalborg

Er du en af de mange tusinde danskere, der lider af sukkerafhængighed? Får du det dårligt, hvis din krop ikke får tilstrækkeligt med sukker?

Sukkerafhængighed kan være lige så svær at komme af med som cigaretter, alkohol eller stoffer. Din krop kan vænne sig til at få sukker hver dag, og gør den ikke det, vil du opleve at få det dårligt. Behandling af sukkerafhængighed kan være vanskelig, men hos Aalborg Helseklinik er Hanne ekspert i behandling af sukkerafhængighed i Aalborg.

Behandling af sukker afhængighed kræver en indsats af både behandler og modtageren af behandling. Derfor kræves der ofte kombinationsbehandlinger. Med en kombineret behandling med rådgivning om kost, kosttilskud og zoneterapi kan du slippe af med din afhængighed, og din øgede risiko for livsstilsygdomme. Du vil opleve en krop i balance og et øget energiniveau. Vigtigst af alt så nedsætter du risikoen for at få livsstilssygdomme.

Oplever du eller en af dine nære tegn på sukkerafhængighed, er du velkommen til at kontakte Aalborg Helseklinik. Hanne sætter en ære hjælpe folk ud af deres afhængighed, så de får en bedre livskvalitet.

Fri for sukker